Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Waar?
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Film
- Personages
- Chuunin Examen
- Ranken
- Stemmen
- Wat is Naruto?
- Landen
- Kages

Technieken
- Hand Seals
- Jutsu's

Games
- Ninjutsu Zenkai!...
- Ki no Ha Senki

Intro's
- Intro 3

Clans
- Akimichi
- Hyuuga
- Uchiha
- Yoroi

  Untitled Document

At Full Power! Burn Choji!

Vorige aflevering hebben we kunnen zien hoe Naruto en de anderen zijn kunnen ontsnappen uit de Jutsu van Jiroubou dankzij Choji. Nu staan de 5 shinobi's oog in oog met Jiroubou. Ze constateren dat de andere drie al zijn vertrokken tesamen met Sasuke.

Jiroubou zegt dat ze allemaal een stelletje losers zijn en daarom vliegen Naruto en Kiba er roekeloos op af. dat wordt natuurlijk afgestrafd. Joroubou probeert vervolgens opnieuw zijn Earth Barrier te doen maar die werkt Choji tegen met zijn Meatball Dance. Hierdoor ontstaat een grote stofwolk en kunnen ze zich gaan verschuilen in de struiken. Maar ze zitten met een probleem, als iedereen hier blijft om tegen Jiroubou te vechten, kunnen ze de drie anderen niet inhalen voor ze over over de grens zijn, want wanneer ze over de grens zijn, zijn ze machteloos. Daarom beslist Shikamaru om op te splitsen in twee groepen: Choji, Neji en Kiba gaan achter Sasuke aan en Shikamaru en Naruto gaan vechten tegen Jiroubou.

Maar ondertussen heeft Jiroubou hen gevonden. Joroubou ontwijkt de Kage Shibari no Jutsu van Shikamaru en doet vervolgens de Doton Doryo Dango. Naruto en de anderen kunnen deze gelukkig ontwijken. Jiroubou komt uit de grond en neemt Shimaru vast bij zijn voeten en slingert hem weg, voor Shikamaru tegen een boom zou botsen vangt Shoji hem op met zijn lichaam.

Na dit voorval beslist Choji om het tegen Jiroubou in zijn eentje op te nemen en de anderen al te laten vertrekken. Choji geeft zijn Soldiers Pills aan Shikamaru en zegt dat hij ze moet uitdelen. Vervolgens neemt hij 3 verschillende soorten pillen tevoorschijn en neemt de groene in, hierdoor kan hij de aanval van Jiroubou blokkeren. De anderen vertrekken zoals Choji het heeft gezegd. Choji geeft enkele rake klappen aan Jiroubou.

Ondertussen geeft Shikamaru de Soldiers Pills door aan iedereen. Shikamaru vertelt dat de drie pillen een inmense kracht in zich hebben. Maar ze ook hun neveneffecten hebben, zeker de allerlaatste, rode pil.

Er ontstaat een hevig gevecht tussen Choji en Jiroubou maar snel blijkt dat Jiroubou de winnende hand heeft, zeker nadat hij zijn "seal" heeft unlockt. Nu zien we enkele flashbacks van mensen die Choji kleineren, hij komt tot de conclusie dat Shikamaru de enigste is die zijn talent altijd heeft herkend. Hij krijgt weer zelfvertrouwen en neemt de tweede pil in. Choji en Jiroubou doen allebij een aanval, hierbij stopt deze aflevering.

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.