Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Waar?
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Film
- Personages
- Chuunin Examen
- Ranken
- Stemmen
- Wat is Naruto?
- Landen
- Kages

Technieken
- Hand Seals
- Jutsu's

Games
- Ninjutsu Zenkai!...
- Ki no Ha Senki

Intro's
- Intro 3

Clans
- Akimichi
- Hyuuga
- Uchiha
- Yoroi

  Untitled Document

Farewell My Friend!

But I Still Believe in You!

Het gevecht tussen Chouji en Jiroubou gat hevig verder. Voorlopig heeft Chouji nog het voordeel doordat hij de tweede pil heeft ingenomen. Chouji wordt door Jiroubou in de lucht gegooid, als reactie daarop doet Chouji Chou Baika no Jutsu, waardoor zijn lichaam reuzegroot wordt. Jiroubou licht nu onder Chouji. Tegen alle verwachtingen in tilt Jiroubou aan Chouji op en hij is bovendien nog eens getransformeerd (level 2 van de seal). Met een klap laat hij Chouji weer veranderen in zijn normale vorm. Hij vertelt dat hij nu tien keer sterker is dan normaal. Ondertussen hebben de pillen een pijnlijk effect op Chouji.

Hierna vindt er een flashback plaats, je ziet Chouji, wanneer hij nog jonger was, ninja spelen met enkele andere jongens van zijn leeftijd. Chouji is echter veel te traag en word al snel gevangen genomen. Een van de jongens zegt dat het niet eerlijk is omdat het team van Chouji altijd verliest.

Terug in het heden probeert Jiroubou de overige chakra ven Chouji "op te eten". Maar hij heeft bijna geen chakra meer over.

We gaan weer terug in het verleden waar Chouji niet mag mee ninja spelen met de anderen. Shikamaru (die bij de andere team zit) zegt dat de teams niet gelijk zullen zijn wanneer Chouji niet meedoet. Chouji wordt spijtig genoeg wel uitgesloten en verlaat de plek. We bevinden is ons nu bij Chouji en zijn vader op een dak van een huis. Chouji vertelt aan zijn vader wat er allemaal was gebeurd. Zijn vader zegt dat hij veel vriendelijker is dan de rest en dat hij ooit een vriend zal ontmoeten die dat beseft. Chouji vraagt zich echter af of hij ooit wel zo een vriend zal kunnen maken.

Terug in het heden zegt Shikamaru dat Chouji had beloofd dat hij achter hun aan zou komen en dat ook zal doen, dus kerft hij een pijl in een boom. Kiba en Naruto schrijven er nog een tekstje onder en ze trekken verder. Chouji denkt ondertussen eraan dat hij nog de rode "chili" pil heeft. Maar als hij die inneemt hij zeker zal sterven.

We gaan voor de verandering weer terug in het verleden. Je ziet Shikamaru achter een vlinder aanlopen en hij komt zo bij Chouji en zijn vader op het dak terecht. Hij zegt dat hij het ninja spel te vervelend vond, dus is hij maar vertrokken. Ze kijken samen naar de wolken die overgaan terwijl ze chips aan het eten zijn. De vader van Chouji kijkt er goedkeurend over.

Jiroubou staat op het punt om Chouji de genadeklap toe te brengen, maar Chouji neemt de rode pil in en wist nog op tijd te ontkomen. Chouji is nu helemaal mager en barst van de chakra. De chakra heeft zelfs ervoor gezorgd dat hij twee vlindervleugels op zijn rug heeft die bestaan uit chakra. Hij houdt een aanval van Jiroubou tegen en verklaart dat hij nu honderd keer zo sterk is als ervoor. Nu is het Chouji die de rake klappen uitdeelt. Hij zegt dat het onvergeefbaar is dat hij Shikamaru belachelijk heeft gemaakt. Vervolgens brengt hij de genadeslag toe.

Jiroubou is dood maar Chouji is aan het afzien van het effect van de pillen. Hij ziet dezelfde soort vlinder die Shikamaru tot hem heeft gebracht en volgt hem. De vlinder brengt hem tot een boom waar de pijl en de tekst van Shikamaru en de anderen opstaat. Op de boom staat: "Kom snel 'tebayo" (Naruto) en "Iedereen wacht op je" (Kiba). Chouji denkt terug aan al de mooie herinneringen die hij had met de rest. Hij komt tot de conclusie dat hij wel veel vrienden had. Dan zie je hoe Chouji en elkaar zakt tegen die boom en niet meer beweegt. Op een andere plek in het bos voelt Shikamaru dat er iets is gebeurd.

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.