Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Waar?
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Film
- Personages
- Chuunin Examen
- Ranken
- Stemmen
- Wat is Naruto?
- Landen
- Kages

Technieken
- Hand Seals
- Jutsu's

Games
- Ninjutsu Zenkai!...
- Ki no Ha Senki

Intro's
- Intro 3

Clans
- Akimichi
- Hyuuga
- Uchiha
- Yoroi

  Untitled Document

Uchiha Clan

Bekende Leden: Sasuke en Itachi
Beken Technieken: Sharinghan

De Sharingan is een speciale techniek in de pupil van de mensen van de Uchiha Clan. Het is een pupil-karakterisitek die volgens velen door de Hyuuga’s Byakugan is doorgegeven, en later is veranderd in de Sharinghan. De Byakugan is ook een “bloedlijn” van de Hyuuga's, en hoewel het dicht bij de Sharingan is, is de Byakugan veel sterker. Er wordt ook gesugereerd dat de Uchiha's verraders van de Hyuuga clan zijn en dat ze hun krachten zich anders zijn gaan ontwikkelen, dat verklaart ook het bestaan van de Sharingan.

De Sharingan is een pupil-karakteristiek (zoals ik al zei), dus het wordt niet als een ninjutsu beschouwd. Hoewel de Sharinghan wel Chakra verbruikt, is er geen Seal voor nodig om hem te Activeren, als de gebruiker hem wil activeren stuurt diegene zeg maar Chakra naar zijn ogen om de Sharinghan te activeren. Onthoud wel dat de Sharinghan op zichzelf nutteloos is als het niet goed wordt gecombineerd met andere Jutsu’s. Dit betekend dat de Sharinghan alleen gebruikt kan worden door mensen die veel Jutsu’s hebben en een goede vechtstijl gebruiken.

De Sharingan heeft vele technieken, maar de belangerijkste is de kracht om elke Nin, Gen, en Tai Jutsu die gezien wordt, te kopiëren. Dit betekent dat in elk gevecht dat de Sharingan wordt gebruikt, er meer technieken worden geleerd. Ook al wil de gebruiker een techniek niet leren het gebeurt toch, net als een verdedigings mechanisme gebeurt het automatisch, vanaf het moment dat de aanval begint. Een andere kracht is dat de Sharinghan door illusies heen kan kijken, bijvoorbeeld, Bunshins, of zelfs Kage Bunshins zijn geen probleem voor de Sharinghan. De Sharinghan ziet ze allemaal als Chakra bronnen en alleen de echte ziet er normaal uit.

Tegen de Sharinghan zijn bijna alle Jutsu’s nutteloos, alleen voor iemand met een “bloedlijn” of een taijutsu (hand-tot-hand) is de Sharinghan wat zwakker. Aangezien de taijutsu gebruikers een hoge snelheid hebben, heeft de gebruiker van de Sharinghan, ook al voorspelt hij de bewegingen, bijna geen tijd om te reageren en dus wordt de Sharinghan nutteloos. Dit geldt ook voor “bloedlijn” gebruikers die ook snelheid in hun voordeel hebben. Een Taijutsu gebruiker wordt wel moeilijker om te verslaan omdat Taijutsu aanvallen weinig of geen Chackra nodig hebben en zo de Sharinghan de bewegingen niet goed kan voorspellen. Om een lang verhaal kort te maken: de Sharinghan is in voordeel tegen bijna alle Jutsu’s, maar hij wordt makkelijk verslagen door ninja’s met een hoge snelheid.

Geschreven door Narutofan Aka Toxic.

 

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.