Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Waar?
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Film
- Personages
- Chuunin Examen
- Ranken
- Stemmen
- Wat is Naruto?
- Landen
- Kages

Technieken
- Hand Seals
- Jutsu's

Games
- Ninjutsu Zenkai!...
- Ki no Ha Senki

Intro's
- Intro 3

Clans
- Akimichi
- Hyuuga
- Uchiha
- Yoroi

 

Oud nieuws

Naruto: Narutomanga komt eraan! Max
Bericht van uitgeverij kana:
HOT NEWS!
Zijn jullie klaar voor verrassend nieuws? Dit najaar komt KANA uit met de monsterhit Naruto! Deze reeks is in Europa en de rest van de wereld een megahit! In Japan is Naruto goed voor 60 miljoen verkochte exemplaren en in Frankrijk zijn vorig jaar maar liefst 1 miljoen stuks van deze manga verkocht. De reeks zal net zoals Yu-Gi-Oh! en Shaman King rechtstreeks vertaald worden uit het Japans en in de originele leesrichting uitgebracht worden.
Gepost op: dinsdag 30 mei 2006 @ 22:21

Naruto: berichtje van kana Max
De site van kana is geupdate met wat NL-manga nieuws, niet echt nieuws maar als je niet wist waarover de serie gaat is er hier een korte inhoud: http://www.mangakana.com/page.cfm?contentid=1835
Stuur zeker allemaal tekeningen naar kana!
Gepost op: vrijdag 24 maart 2006 @ 13:08

Naruto: Naruto nl-versie! 20/01/05 Max
Kana released vandaag de Franse versie van Naruto op dvd! Treur niet want later zou de nl-release ook uitkomen (met nl-ondertiteling). Er zijn ook plannen om naruto uit te zenden op tv. Welke zender is nog niet bekend. De Franse versie is in een word uitgegeven per box met 3 dvd's die in totaal 13 afleveringen bevatten en dat voor een erg vriendelijk prijs van 35 euro!
Kana zal de nl-manga gelijk met de nl-anime uitgeven.

Let wel op: kana heeft nog geen offic´eel persbericht hierover los gelaten dus dit bericht is nog een gerucht. Wachten op het persbericht van kana dus!
bron: http://www.gizmoxia.be/
Gepost op: vrijdag 20 januari 2006 @ 16:54

Naruto: Nieuwe Updater Jelmaru
Heey beste bezoekers/leden

Vanaf vandaag ga ik het naruto-wolken team versterken. Ik ga nieuwe stukjes plaatsen, characterbeschrijvingen en nog veel meer. Narutowolken is de afgelopen maanden een beetje dood geweest en daarom ben ik erbij gekomen om er nieuw leven in te blazen. Ik kijk erg uit naar mijn taak. Hou het in de gaten Naruto wolken wordt spoedig geupdate.
Gepost op: zondag 25 december 2005 @ 20:54

Naruto: Update Joeri
Er zijn twee nieuwe clans toegevoegd en de afleveringenlijst is aangepast. Dit allemaal dankzij Moonlight. Neem snel eens een kijkje.
Gepost op: donderdag 25 augustus 2005 @ 20:28

Naruto: DB 136 Naruto
Dattebayo heeft 2 dagen geleden 136 vrijgegeven. Sorry voor deze nogal late post maar in BelgŰ beginnen binnenkort weer de examens en dat is nogal vervelend. Daarom zal ik niet meer zo snel posten.
Gepost op: zaterdag 4 juni 2005 @ 21:39

Naruto: Amerikaanse naruto nieuws Naruto
Er is weer veel nieuws vrijgegeven over de engelse naruto. Zo is er een promo filmpje uitgezonden en zijn er enkele namen bekend. Ik ga nu niet de namen hier schrijven omdat deze vrijwel onbekend zijn omdat buiten Scott McNeil (Degene die bij Dragonball Z piccolo doet) iedereen zijn stem heeft gegeven aan animes die hier (in dub vorm) niet bekend zijn. Het promofilmpje is niet veel soeps en eigenlijk is deze info overbodig omdat wij een speciale Nederlandse dub zullen krijgen die gemaakt is door Dargoud (Kana die tevens de manga van Naruto uitgeeft) waarbij minder beelden (bloed, e.d.) weggelaten zullen worden.
Nog een prettige dinsdagavond
Gepost op: dinsdag 31 mei 2005 @ 20:29

Naruto: Chapter 261 door Shannaro Naruto
Shannaro heeft zonet chapter 261 van naruto (duh) vrijgegeven. Ik zal niet veel kunnen updaten omdat ik op smallband zit en het een uur duurt voordat een pagina laad dus... Tot woensdag (dan begint de nieuwe maand).
Gepost op: zaterdag 28 mei 2005 @ 18:01

Naruto: Naruto 136 Naruto
Dattebayo heeft aflevering 136 van naruto vrijgegeven. We beginnen hier duidelijk met een niet zo interessante filler arc (afleveringen die niet de manga volgen). Het niveau van de afleveringen blijkt ook al laag te zijn...
Gepost op: vrijdag 27 mei 2005 @ 17:34

Naruto: Aflevering 135 Naruto
Het is al weer is een tijdje geleden dat ik aankondigde dat er een Raw was. En nu nog voor de andere sites: naruto 135 Raw is te verkrijgen bij Saiyaman!
Gepost op: woensdag 25 mei 2005 @ 19:20

Naruto: Grote nieuwspost Naruto
Thomas (dat is dus mijn echte naam) komt jullie nog eens VEEL naruto nieuws brengen:
De 2de naruto RPG die al eerder vermeld was in een nieuw nieuwsbericht is ook op E3 en er is nieuwe informatie vrijgekomen:
-De game zou Chidori VS rasengan moeten gaan heten
-De game zou het verhaal gaan volgen tot waar we zitten met de anime. ( dus tot aflevering 135)
-De game is niet meer op de gameboy avdvance maar op de nintendo DS wat eigenlijk logisch is
-Op 14 Juli zou de game uitkomen voor een prijs van 5040 Yenn
Er is ook weer erg veel nieuws vrijgegeven over de dub van naruto:
- De eerste DVD zou (in Amerika) rond december uitkomen.
-De namen van de Jutsus zullen hetzelfde blijven, ook aan de namen wordt niets veranderd.
-En naar hoe het eruit ziet lijkt het er niet op dat er zoveel geknipt zal worden.
Natuurlijk maakt dit voor ons niet zoveel uit omdat Dargoud de rechten voor naruto hier heeft gekocht waardoor wij een minder bewerkte versie van naruto zullen te zien krijgen, misschien zelfs met niets bewerkt.
Dat was het voor vandaag. Nog een prettige dag.
Gepost op: zaterdag 21 mei 2005 @ 13:00

Naruto: DB 135+ Shannaro hoofdstuk 260 Naruto
Velen zullen het al weten maar ik zeg het toch nog even. Dattebayo heeft gisteren aflevering 135 van Naruto vrijgegeven en kan nu gedownload worden.
Ook is hoofdstuk 260 van de spannende naruto manga vertaald door Shannaro.
Dat was het voor vandaag!
PS: ik zal niet veel kunnen updaten op donderdag omdat ik het nogal druk heb met school.
Gepost op: vrijdag 20 mei 2005 @ 16:39

Naruto: Naruto rpg 2 Naruto
E3 is in aantocht en daarom heeft de gameproducent Tomy (ja het is ook een gameproducent) aangekondigt dat ze al een tijdje aan deeltje 2 van de populaire naruto RPG werken. Laten we hopen dat deze grafisch mooier en minder japanse tekst bevat en natuurlijk ook een beter vechtsysteem.
Ook heeft Steve Blum (hier volledig onbekend denk ik) aangekondigd dat hij meewerkt aan de engelse versie van naruto. Wat hij doet is nog onduidelijk.
EDIT: Wat velen vreesde is waar de maand juli wordt niets buiten fillers (opvul afleveringen omdat de anime te dicht bij de manga komt). De namen van de afleveringen (in het engels: Episode 135: The Promise That I Could Not Keep. Episode 136: Infiltration Investigation!? The Super-S Class Mission Which Has Finally Come! Episode 137: Town of Outlaws. Shadow of the Fuumaa Group. Episode 138: The Promise Betrayed, The Fleeting Request. -
Gepost op: zondag 15 mei 2005 @ 12:35

Naruto: Chapter 259 door Shannaro Naruto
Hoofdstuk 259 van de spannende naruto manga is vrijgegeven door Shannaro genaamd: Itachi's strenght...! (In het nederlands: Itachi's sterkte). Dat was het weer voor vandaag. Nog een prettige avond
Gepost op: zaterdag 14 mei 2005 @ 22:54

Naruto: DB 134 Naruto
Hoi,
Dattebayo heeft al een tijdje geleden aflevering 134 van naruto gerealesed (waarom zou ik anders posten XD). In ieder geval verwacht niet TE veel van deze aflevering want hij is niet zo goed als 133.
Gepost op: donderdag 12 mei 2005 @ 19:58

Naruto: Naruto komt hier met bijna niets geknipt O.O Naruto
Inderdaad je leest de titel goed!!!
Waarschijnlijk zal naruto hier uitkomen met weinig tot niets geknipt. Hoezo niet geknipt? Ik heb even het tekstje vertaalt:
Groep Dargoud (Kana de uitgever van de nederlandse naruto manga dus)heeft de franse en beneluxe rechten gekocht voor de 104 half-uren geanimeerde naruto van TV Tokyo, Incluzief TV, inclusief, home video, licenseering (slecht vertaald i know) en merchandising.
Gepost op: dinsdag 10 mei 2005 @ 19:56

Naruto: DB 133+ High quality 258 door Shannaro Naruto
Hoi,
Een misschien nog al late post maar ik was op een korte vakantie en kon daarom dus niet posten. Anyway Dattebayo heeft 133 al gerealesed en ook een betere kwaliteit van chapter 258 van de manga is door Shannaro gerealesed. Nog een prettige (late) avond.
Gepost op: vrijdag 6 mei 2005 @ 22:38

Naruto: Toch geen naruto Raw? Naruto
Hoi iedereen,
We zijn al half 8 en nog steeds geen RAW van 133 dit vind ik zeer raar omdat normaal gezien altijd al een raw uit was rond deze tijd. Na even wat zoekwerk blijkt dat Saiyanman op vakantie is en dus geen raw kan maken maar waarom l33t-raws niet in actie schiet weet ik niet. Nu ja waarschijnlijk zullen we morgen wel DB's gesubde versie van 133 te zien krijgen.
Nog een prettige avond.
EDIT: Shannaro heeft hun (snelle) vertaling van chapter 258 in de loop van deze dag uitgebracht.
Gepost op: woensdag 4 mei 2005 @ 19:41

Naruto: Nieuwe nieuwsposter Naruto
Hallo,
Ik ben Naruto (zo noem ik ook op het forum) en ik zal jullie proberen telkens de nieuwste naruto nieuwtjes mee te delen. Hier volgt alle nieuwtjes die nog niet zijn besproken op de site (sommige zijn al erg oud):
-Shopro heeft naruto gelicenseerd en de DUB zou dit najaar op Cartoon network in Amerika moeten komen.
-De naruto film is sinds een paar dagen geleden ook in het engels gesubd door Dattebayo
-Aflevering 133 van naruto is er morgen in raw
-En ik heb zonet gezien dat chapter 258 zonet is uitgekomen in RAW vorm (zonder vertaling dus)
Nog een prettige avond^^.
Gepost op: dinsdag 3 mei 2005 @ 19:15

Naruto: Geen aflevering Joeri
Spijtig genoeg zal er volgende week geen nieuwe aflevering zijn, dit vanwege de feestdagen.
Gepost op: zondag 26 december 2004 @ 16:17

Naruto: Fantastische aflevering... Joeri

De laatste aflevering is echt een aanrader. Dus vergeet deze niet te downloaden. Hoe je dat kan doen kan je nu terug vinden in het menu in het tekstje genaamd "waar?".

Verder heb ik een samenvatting gemaakt van deze aflevering:

114 - Farewell My Friend! But I Still Believe in You!

Gepost op: zaterdag 18 december 2004 @ 21:41

Naruto: Clans Joeri

Zoals beloofd heb ik vandaag info over drie nieuwe clans toegevoegd. Bedankt aan Narutofan om deze te schrijven.

Gepost op: zondag 12 december 2004 @ 19:28

Naruto: Naruto Wolken zoekt... Joeri
Naruto Wolken zoekt enkele mensen die regelmatig goed kwalitatieve teksten kunnen schrijven over naruto. Hieronderen verstaan wij samenvattingen van de afleveringen, karakterbeschrijvingen enz. Interesse? Neem contact met ons op.
Gepost op: zaterdag 11 december 2004 @ 21:30

Naruto: Het kan niet op... Joeri

Het kan niet op vandaag. Ik heb vlug nog even een tekstje gemaakt over de Hand Seals en de Jutsu's. Je vindt ze terug in het menu onder technieken.

Morgen nog meer updates met onder andere info over verschillende clans.

Gepost op: zaterdag 11 december 2004 @ 21:17

Naruto: Akimichi Clan Joeri

Ik heb nog even een tekstje geschreven over de Akimichi Clan naar aanleiding van Episide 113 waarin deze clan een grote rol speelt. Binnenkort meer clans.

Gepost op: zaterdag 11 december 2004 @ 18:18

Naruto: Episode 113 Joeri
Ik heb een samenvatting gemaakt van de nieuwste aflevering. Je kan de samenvatting van episode 113 terugvinden bij de samenvattingen.
Gepost op: zaterdag 11 december 2004 @ 17:38

Naruto: Nieuw? Joeri

Nieuw in de Naruto wereld en wil je er meer over te weten komen? Dan willen je op het forum hiermee graag helpen. Vragen over Naruto kunnen in het Naruto subforum worden gesteld. Klik op onderstaande banner om naar het forum te gaan.

Gepost op: zaterdag 11 december 2004 @ 12:37

Naruto: 4 nieuwe personages Joeri

Er zijn beschrijvingen van 4 personages toegevoegd, namelijk die van: Itachi, Shikamaru, Choji en Chomaru.

Gepost op: vrijdag 10 december 2004 @ 20:37

Naruto: Aanpassingen Joeri

Er zijn verschillende updates gedaan op de verschillende pagina's. Zo kan je onder andere de karakteromschrijvingen terugvinden van Kakashi en Gaara, bedankt aan Naruto en Geoffrey Aka Geyu om deze te maken.

Gepost op: maandag 6 december 2004 @ 19:00

Naruto: Naruto Film Joeri

Er is een trailer verschenen van de eerste naruto film. Natuurlijk kan je hem hier downloaden. :) Klik hier om het downloaden te starten.

Edit: het filmpje is off-line gehaald tot morgen (25/07) wegens problemen met de server.
Gepost op: vrijdag 23 juli 2004 @ 20:53

Naruto: Update Joeri

Eindelijk nog eens een update. De drukke examenperiode ligt achter de rug voor mij en dat betekent dus meer updates. :) Voor te beginnen heb ik de Episode List geupdate met de zes laatste nieuwe titels:

071 - Absolutely Incomparable! A Hokage-Level Battle!
072 - The Hokage's Mistake. The True Face Under the Mask.
073 - Forbidden Master Technique! Shiki-Fujin.
074 - Astonishment! Gaara's True Identity.
075 - Exceeding the Limit... Sasuke's Decision!
076 - Assassin Under the Moonlight!

En wat kan je zoal de komende week verwachten?:

  • Screenshots van afleveringen
  • Samenvattingen van afleveringen
  • En natuurlijk info over de serie

Dus zeker terugkomen! :)

Gepost op: zondag 28 maart 2004 @ 14:22

Naruto: Nieuwe samenvatting Gijs

Ik ben terug van vakantie en heb meteen een lange samenvatting van de eerste episode van Naruto gemaakt! Wanneer ik meer episode's binnen heb begin ik daar ook meteen weer een samenvatting van te maken!

En nu staat er eindelijk weer wat nieuws op de hoofdpagina

Gepost op: zaterdag 6 maart 2004 @ 13:34

Naruto: Nieuwe samenvatting Gijs

Weer een nieuwe samenvatting! Deze keer is episode 70 aan de beurt. Het is weer een lange samenvatting, dus neem de tijd!

Nog 1 weekje school, en dan heb ik vakantie. In deze vakantie kan je veel updates verwachten, dus blijf kijken!

Gepost op: zaterdag 21 februari 2004 @ 18:15

Naruto: Nog een samenvatting Gijs

Heb vandaag genoeg tijd gehad om een samenvatting te schrijven. Deze keer van episode 69!

Zoals ze het in Engeland zeggen: Enjoy!

Gepost op: maandag 16 februari 2004 @ 15:01

Naruto: Film Joeri

Weinig tijd dus maar een kleine update. Ik heb een pagina gemaakt over de weinige informatie die er is over de film die deze zomer gaat uitkomen in Japan. Kijk in het menu voor de link.

Gepost op: zondag 15 februari 2004 @ 16:23

Naruto: Intro 3 Joeri

Van de intro van seizoen drie is een pagina toegevoegd. Je kan er screenshots, de songtekst en de mp3 vinden. Bedankt aan Gaara voor de mp3 en de songtekst. Veel plezier!

Gepost op: dinsdag 10 februari 2004 @ 18:43

Naruto: Nieuwe samenvatting + er komt meer aan! Gijs
Ik heb weer een nieuwe samenvatting gemaakt, deze keer van de eerste aflevering. Ik ben ook bijna klaar met de songteksten, dus die kan je ook snel verwachten!
Gepost op: dinsdag 10 februari 2004 @ 16:37

Naruto: Personages Joeri

Het kan niet op vandaag. Je kan nu 3 beschrijvingen van personages terugvinden bij personages. Ze zijn geschreven door Mystic_Gohan. Binnenkort zal hij er wel meer posten. Kijk in het menu voor de link.

Gepost op: zondag 8 februari 2004 @ 21:38

Naruto: 2 nieuwe teksten Joeri
Vandaag heb ik 2 nieuwe teksten geschreven. Eentje over de verschillende Kages en dan nog eentje over de verschillende landen. De links vind je in het menu.
Gepost op: zondag 8 februari 2004 @ 16:45

Naruto: Nieuwe samenvatting Gijs
Ik heb nu een samenvatting gemaakt van episode 60, meer komt eraan!
Gepost op: zondag 8 februari 2004 @ 15:56

Naruto: Nieuwe medewerker Gijs
Hoi allemaal, hier is jullie nieuwste medewerker: Gaara! Ik ga hier alle samenvattingen verzorgen, de songteksten en muziek bestanden zoals intro's en outro's van alle seizoenen.
Gepost op: zaterdag 7 februari 2004 @ 20:24

Naruto: Opening! Joeri

Ik ben dus de nieuwe webmaster van Naruto Wolken. Velen zullen me wel al kennen van PokÚmon Wolken. Ik hoop dat we van Naruto Wolken ook zo een groot succes kunnen van maken. Samen met Mystic Gohan, Gaara en anderen zullen we zoveel mogelijk updates proberen te doen.

Nu kan je nog niet erg veel doen, maar het is toch al de moeite. Je kan al een beetje info bekijken over de serie en screenshots van de games. De volgende dagen zullen er wel updates volgen.

Gepost op: zaterdag 7 februari 2004 @ 19:43

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.