Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Waar?
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Film
- Personages
- Chuunin Examen
- Ranken
- Stemmen
- Wat is Naruto?
- Landen
- Kages

Technieken
- Hand Seals
- Jutsu's

Games
- Ninjutsu Zenkai!...
- Ki no Ha Senki

Intro's
- Intro 3

Clans
- Akimichi
- Hyuuga
- Uchiha
- Yoroi

 

Chuunin Examen

Hiermee kan een Genin gepromoot worden tot een Chuunin. Ze doen hieraan mee in groepen van drie. Er zijn er 2 van per jaar. Je skills worden hier getest om te zien of ze waardig genoeg zijn voor een Chuunin. Alle dorpen nemen aan dit examen deel om het niveau hoog genoeg te houden. Het enigste vereiste is dat je in totaal al 8 missie's hebt vervuld. Deze competitie is eigenlijk de vervanger van de oorlog tussen de dorpen. Er zijn in totaal drie delen:

De test

Hier begint het allemaal. In deze eerste ronden vallen er onmiddellijk al een heel deel af. Het is een schriftelijk examen. Er zijn in totaal 10 vragen, in het begin krijg je er negen en pas in het laatste kwartier wordt de 10de bekendt gemaakt. Het examen staat op 10 punten en als je wordt betrapt op afkijken verlies je een punt. Als er een van je team niet slaagt, slaagt heel het team niet.

The Forest of Death

Dit speelt zich af in een woud. Je team krijgt een heaven of een earth scroll. De bedoeling is om aan de bijde te geraken en dan naar de toren in het centrum van het woud te gaan. Het probleem is dat je niet welk team welke scroll heeft. Je mag de scroll ook niet openen tot je bij de toren bent anders gaat er een spreuk over je komen waardoor je bewusteloos bent. Als iemand van je team sterft ben je gefaald.

De voorrondes

Dit is niet echt een deel. Maar als er teveel zijn geslaagd in de vorige ronde doen ze dit. Iedereen moet een gevecht doen, zodat er nog de helft over blijft.

Het toernooi

Hier wordt er geloot wie tegen wie moet vechten. Ondertussen worden ze in het oog gehouden door een jury. Die jury beslist of ze mogen overgaan tot het Chuunin level.

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.