Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Waar?
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Film
- Personages
- Chuunin Examen
- Ranken
- Stemmen
- Wat is Naruto?
- Landen
- Kages

Technieken
- Hand Seals
- Jutsu's

Games
- Ninjutsu Zenkai!...
- Ki no Ha Senki

Intro's
- Intro 3

Clans
- Akimichi
- Hyuuga
- Uchiha
- Yoroi

 

Ranken

Academie Student: Hier begon het allemaal met Naruto. Iedere ninja is ooit begonnen in deze rank. Normaal zijn ze de zwaksten van allemaal maar er zijn natuurlijk zoals altijd uitzonderingen. Ze worden opgeleid door een Chuunin, die ze alle basistechnieken aanleerd. Eenmaal als ze klaar zijn worden ze onder de hoede gebracht van een Jounin. Die zal beslissen, door ze te testen, of ze een Genin worden of niet.

Genin: Eens ze zijn geslaagd op de academie belanden ze hier. Ze worden in groepen van drie opgedeeld onder leiding van een Juunin. Ze moeten meestal hele saaie missie's doen. Zoals onkruid wieden enz. Dit zijn C en D rank missie's. Ze kennen vaak alleen maar de basistechnieken.

Chuunin: Nadat ze hebben deelgenomen aan het Chuunin Examen en zijn geslaagd, (Ze worden beoordeelt door Kages) worden ze een Chuunin. Deze zijn totaal onafhankelijk. Ze kunnen kiezen om Academie Studenten op te lijden of om B rank missie's te doen. Deze doen ze meestal en groepen van vier.

Jounin: Wanneer ze uitzonderlijke krachten bezitten kunnen ze worden gepromoot naar Juunins. Deze behoren tot de sterksten van hun dorp. Daarom doen ze ook A rank missie's. Maar ze kunnen ook kiezen om een groep Genins op te leiden.

Special Jounins: Dit zijn eigenlijk gewone Jounins, maar ze staan aan het hoofd van een bepaalde afdeling. ANBU members zijn ook Special Jounins.

Kage: De Kage is de sterkste ninja van heel het dorp. Hij neemt alle beslissingen. Zijn taak is om het dorp te beschermen met al de middelen.

Overige

Missing-nins: Deze horen niet echt thuis in een rank. Ze zijn verbannen uit hun dorp door bepaalde redenen. Er wordt op hun gejaagd door Hunter-nins uit hun dorp om hun te doden.

Hunter-nins: Deze jagen op de Missing-nins en proberen ze te doden. Daardoor proberen ze de geheimen van hun dorp te bewaren.

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.