Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Tekenfilm
- Waar?
- Samenvattingen (tip)
- Afleveringen
- Film
- Personages
- Chuunin Examen
- Ranken
- Stemmen
- Wat is Naruto?
- Landen
- Kages

Technieken
- Hand Seals
- Jutsu's

Games
- Ninjutsu Zenkai!...
- Ki no Ha Senki

Intro's
- Intro 3

Clans
- Akimichi
- Hyuuga
- Uchiha
- Yoroi

 

Wat is Naruto?

Titel: Naruto.
Gemaakt door: Kishimoto Mashishi.
Release: 1998 (manga), 2002 (anime)
Aantal Afleveringen: 60, maar het gaat nog steeds door

Naruto was oorspronkelijk een manga. Maar door het grote succes hebben ze er ook een anime van gemaakt.

Dertien jaar geleden werd Hidden Leaf Village geteisterd door een grote demon. Deze Nine-Tails Fox Demon had bijna alle ninja's verslagen. Maar toen kwam de vierde Hokage van Hidden Leaf Village opdagen en verslaagde het monster en sloot hem op in een zegel. Deze zegel werd op het pasgeboren kind Naruto geplaatst, die zijn ouders zijn gesneuveld tegen de demon.

Naruto groeide op zonder zijn ouders en zonder liefde. Al de andere volwassenen proberen Naruto te ontwijken omdat hij iets zou meedragen van die demon. Naruto probeert alles te doen om de aandacht te trekken van de volwassenen. En haalt daarom diverse streken uit. Hij wilt graag Hokage worden maar daarvoor moet hij eerst een zware opleiding tegemoet gaan. Uiteindelijk slaagt hij en wordt hij 'genin', de eerste stage van een ninja.

Eenmaal als ze geslaagt zijn worden ze opgedeelt in groepjes van drie. Naruto belandt bij Sakura, een slim meisje waarop hij verliefd is en Sasuke, een nogal stille, snelle jongen waarop Sasuke dan op verliefd is. Dat maakt hem onmiddelijk een vijand van Naruto. Samen met hun leraar Kakashi moeten ze verschillende opdrachten vervullen om zo in hogere groepen te geraken. Maar dat gaat natuurlijk niet altijd even makkelijk.

Conclusie:

Toen ik deze anime voor de eerste keer zag was het liefde op het eerste gezicht. Het verhaal is mooi, de personages zijn grappig en de beelden zijn schitterend. Deze anime zou in de toekomst wel eens een groot succes kunnen worden. Maar we kunnen er denk ik dan wel nog enkele jaartjes op wachten. Ik kan maar een nadeel bedenken en dat zijn de vele flash-backs. Soms is dit wel irritant.

  • Beelden: 9,5

  • Personages: 9,5

  • Verhaal: 10

  • Totaal: 9,6

 

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- Samenvattingen

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.