Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Reviews
- Naruto
- Future Boy Conan
- Fullmetal Alchemist
- Detective Conan

Sailor Moon
- Wat is Sailor Moon?
- Afleveringen
- Personages
- Titelsong

Medabots
- Wat is Medabots?
- Afleveringen
- Personages
- DVD/Video
- Medabots AX

Flint
- Wat is Flint?
- Afleveringen
- Personages
- Technieken

Rur. Kenshin
- Afleveringen
- Personages

Gundam Wing
- Afleveringen

Manga
- Astro Boy
- Akira

MCK
- Verhaal
- Afleveringen
- Personages

FMA
- Fullmetal Alchemist
- Dream Carnival

 

Flint the Time Detective Personages

Informatie
Flint Hammerhead
Flint is de hoofdrolspeler in Flint the time detective. Hij is heel sterk, maar hij mag wel geen honger hebben. Als Flint honger heeft, is hij immers heel slap. Als hij eenmaal weer wat te eten heeft gehad, is hij weer heel sterk. Hij moet alle Tijdwisselaars terug brengen om het tapijt van de geschiedenis in stand te houden. Samen met Sara, Tony, Getalong en Pettry halen zij uit allerlei tijden tijdwisselaars terug.

Dr. Bernard Goodman (Bernie)
Hij is degene die alles bestuurt in het Bureau van Tijd en Ruimte.Hij vindt Jillian Grey ook leuk.Hij zorgt er ook voor dat wanneer Flint en zijn vrienden in moeilijkheden zitten, er een tijdwisselaar komt om te helpen. Pterry kan immers via de tijdscooter tegen Dr. Goodman zeggen dat ze een tijdwisselaar nodig hebben.

Dyno en Might
Dyno en Might zijn de handlangers van Petrafina. Zij zorgen er voor dat alles gebeurd als Petra een bevel geeft. Ze zijn heel dom en schoppen vaak alles in de war. Dyno en Might zijn vaak niet zo gemeen als Petra. Maar ze zijn wel echte meelopers.
Jillian Grey
Het is haar taak om Flint en zijn vrienden het te laten weten als er een nieuwe tijdwisselaars is gelokaliseerd. Ze werkt waarschijnlijk samen met Merlock maar wat voor een werk ze doen is ons onduidelijk. Maar Merlock wil wel weten waarom Flint zo sterk is want Flint heeft zijn plaats als hoofd van de tijdpolitie ingepikt.
Merlock Holmes
Merlock is het raadsel van dit verhaal. Hij heeft ook een tijdwisselaar, genaamd Bindi. Merlock vindt Sara leuk. Maar Sara hem niet echt. Deze Jonge soort vampier zou je makkelijk kunnen verwarren met een meisje. Merlock is ook een timedetective. Hij heeft ook een zwarte stok die verschillende soorten aanvallen kan doen. Hij vindt ook Jillian Grey (De vrouw waar Dr. Goodman altijd wil gaan eten) leuk. Merlock komt mysterieus op en verdwijnt mysterieus. Het is echter nog een raadsel wat Merlock nou precies doet. Maar waarschijnlijk doet hij wat samen met Jillian Grey. Merlock wil wel weten waarom Flint zo sterk is want Flint heeft zijn plaats als hoofd van de tijdpolitie ingepikt. En dat komt omdat Flint zo sterk is.
The Oldtimer
The Oldtimer kijkt toe hoe alles gebeurt bij Flint en zijn vriendjes. Hij leeft in het land van tijd dat door The Dark Lord kapot is gemaakt en daardoor kwamen alle tijdwisselaars vrij en gingen terug naar hun baasjes. Hij heeft een grappige muis. Het is namelijk een echt muis-muis. Hij zit op een varken-stoel. Flint is een keer bij hem en dan vertelt hij zijn verhaal.
Petra Fina Dagmar
Petra is de slechterik. Ze werkt voor de Dark Lord (haar grote liefde). De Dark Lord is ook op zoek naar alle tijdwisselaars. Haar handlangers zijn Dino en Mite. In de eerste afleveringen heeft Petra alleen nog maar een ruimteschip, maar later kan het ruimteschip veranderen in een "Robo Kat." Die is nog heel zwak maar ze kunnen dan in ieder geval wel een beetje terugvechten. Petra heeft een ook een speciale stempel. Als ze die op een tijdwisselaar zet is die in haar macht en kan ze er alles meedoen wat ze maar wil. Maar als degene van wie de tijdwisselaar is allemaal dingen over hun verleden vertelt, verdwijnt de stempelafdruk weer.
Tony
Tony is het neefje van Dr. Goodman. Tony is ook het beste vriendje van Wing, een tijdwisselaar die kan vliegen. Tony haat school en vindt huiswerk maken ook heel stom. Vooral Wiskunde kan hij niet goed. Maar hij wil het wel kunnen want hij wil later een echt time detective worden. Tony is wel beter in computeren dan Sara, maar dat maakt Sara niet uit.

 

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.