Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Reviews
- Naruto
- Future Boy Conan
- Fullmetal Alchemist
- Detective Conan

Sailor Moon
- Wat is Sailor Moon?
- Afleveringen
- Personages
- Titelsong

Medabots
- Wat is Medabots?
- Afleveringen
- Personages
- DVD/Video
- Medabots AX

Flint
- Wat is Flint?
- Afleveringen
- Personages
- Technieken

Rur. Kenshin
- Afleveringen
- Personages

Gundam Wing
- Afleveringen

Manga
- Astro Boy
- Akira

MCK
- Verhaal
- Afleveringen
- Personages

FMA
- Fullmetal Alchemist
- Dream Carnival

 

Rurouni Kenshin Personages

Beschrijving
Naam : Kenshin Himura (Aanvankelijk Shinta)
Bijnaam : Battousai
Leeftijd : 28 (Geboren op 20 juni 1849)
Techniek : Hiten Mitsurugi Ryu
Wapen : Sakabatou
Informatie : Aanvankelijk was hij een sluipmoordenaar voor Ishin Shishi en vocht hij tegen de Bakufu, maar toen zijn doel bereikt was en de Bakufu-regering gevallen was, besloot hij als zwerver door het leven te gaan. Hij zwoer zo nooit meer te doden en liet zijn zwaardenmaker een nieuw zwaard maken : de legendarische Sakabatou die een geplooide punt heeft zodat Kenshin er niet mee kan doden. Omdat hij spijt heeft van al de moorden die hij gepleegd heeft, besluit hij de mensen nu te helpen. Na jarenlang gezwerfd te hebben, belandt Kenshin uiteindelijk in Tokio. In die stad ontmoet hij Kaoru Kamiya.
Naam : Kaoru Kamiya
Leeftijd : 17
Techniek : Kamiya Kasshin Ryu
Wapen : Training Sword
Informatie : Kaoru meent dat verdediging belangrijker is dan aanval, ze is dan ook leidster van de Kamiya Kashin Ryu. Toen haar dojo in een slecht daglicht kwam te staan, verlieten alle studenten haar. Na haar ontmoeting met Kenshin, trok deze bij haar in. Uiteindelijk krijgt ze toch nog een student : Yahiko. Kaoru is erg koppig en wordt één van de beste vrienden van Kenshin. Meer zelfs, al gauw blijkt dat ze zelfs wat voelt voor Kenshin. Ze is dan ook erg jaloers als deze liever met een andere meisje, Megumi genaamd, flirt.
Naam : Sanosuke Sagarra
Leeftijd : 19
Techniek : Futae no Kiwama (Street Fighting)
Aanval : Zanbatou
Informatie : Sanosuke, die ook wel eens Sano genoemd wordt, is al op zeer jonge leeftijd van zijn familie weggelopen om lid te worden van de groep Sekihou-tai, waar hij voor zou vechten.Maar toen de leider van deze groep stierf, ging Sanosuke weg en ging hij door het leven als een eenzame gangster. Op een dag krijgt hij de opdracht om Kenshin te vermoorden. Hij daagt deze dan ook uit met zijn Zanbatou, zijn grote zwaard dat wel 2 meter groot is. Gelukkig kan Kenshin Sanosuke verslaan en zo wordt Sanosuke ook lid van de Kamiya groep en trekt hij bij Kaoru in.
Naam : Yahiko Muojin
Leeftijd : 10
Wapen : Training Sword
Techniek : Kamiya Kasshin Ryu
Informatie : Yahiko heeft grote schulden bij een bende en moet deze afbetalen door te stelen op straat. Als Kaoru dit merkt, neemt ze Yahiko meteen in bescherming. Zo komt ook Yahiko bij de Kamiya groep terecht. Hij krijgt zo een vechtopleiding, maar tot zijn grote spijt niet bij Kenshin zelf, maar bij Kaoru. Hij kijkt immers erg op naar Kenshin en doet er alles aan om op hem te lijken.

 

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.