Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Reviews
- Naruto
- Future Boy Conan
- Fullmetal Alchemist
- Detective Conan

Sailor Moon
- Wat is Sailor Moon?
- Afleveringen
- Personages
- Titelsong

Medabots
- Wat is Medabots?
- Afleveringen
- Personages
- DVD/Video
- Medabots AX

Flint
- Wat is Flint?
- Afleveringen
- Personages
- Technieken

Rur. Kenshin
- Afleveringen
- Personages

Gundam Wing
- Afleveringen

Manga
- Astro Boy
- Akira

MCK
- Verhaal
- Afleveringen
- Personages

FMA
- Fullmetal Alchemist
- Dream Carnival

 

Cyandog Bijt Terug

De Screws Samantha en Sloan winnen vaak robattles, in tegenstelling tot Spyke. Hij en zijn Medabot Cyandog verliezen keer op keer hun robattles. Cyandog kan blijkbaar gewoon niet winnen, en daarom schopt Samantha Spyke uit de Screws. Spyke vindt dit niet leuk en wilt terug bij de Screws. Hij zit maar één mogelijkheid om dat te kunnen : een Robattle winnen. Hij gaat dan ook op zoek naar tegenstanders waarvan hij denkt ze te kunnen verslaan. Zo komt hij uiteindelijk bij een groep kleine kinderen die in een zandbak spelen. Zij hebben een Churlybear bij zich. Spyke denkt hen makkelijk te verslaan, en daagt ze dan ook uit. Maar hij wordt stevig op zijn bek getimmerd door deze kleine kinderen : Churlybear verslaat Cyandog zonder problemen.

Metabee heeft medelijden met Cyandog en stelt hem voor om zijn meester te worden. Hij stelt zo een moeilijk trainingsprogramma op. Na een tijd te trainen heeft Metabee al door wat het probleem van Cyandog is : hij kan gewoon niet richten, waardoor hij niets kan raken. Ikki en Metabee onderzoeken dit verder en zo komen ze tot de conclussie dat Cyandog een apenmedaille, gespecialiseerd in worstelen, heeft, terwijl Cyandog een hondmedabot heeft, die gespecialiseerd hoort te zijn in schieten. Zo is het natuurlijk niet vreemd dat hij steeds verliest! Daarom besluit Metabee Cyandog te helpen en leent hij hem één van zijn gewonnen onderdelen, waarmee hij nu makkelijker zal kunnen winnen.

Op dat moment is Samantha tegen dezelfde kinderen waarvan Spyke verloren heeft aan het vechten. Ze verliest echter tegen Churlybear. Spyke en Cyandog hebben dit gezien en besluiten de kleine kinderen nu zelf te verslaan! Cyandog wint per ongeluk, waardoor Spyke weer lid mag worden van de Screws. Spyke krijgt hierdoor echter grootheidsallures en wilt nu tegen Ikki en Metabee vechten. Cyandog loopt zo op Metabee af en probeert hem te slaan, maar Metabee moet niet eens iets doen om de aanvallen te ontwijken. Cyandog heeft dan blijkbaar toch niets geleerd, zodat Metabee slechts één fatale klap moet uitdelen om Cyandog uit te schakelen. Cyandog heeft dus blijkbaar niets geleerd en had tegen Churlybear gewoon gigantisch veel geluk. Maar gelukkig voor hem is hij tenminste weer lid van de Screws.

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.