Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Reviews
- Naruto
- Future Boy Conan
- Fullmetal Alchemist
- Detective Conan

Sailor Moon
- Wat is Sailor Moon?
- Afleveringen
- Personages
- Titelsong

Medabots
- Wat is Medabots?
- Afleveringen
- Personages
- DVD/Video
- Medabots AX

Flint
- Wat is Flint?
- Afleveringen
- Personages
- Technieken

Rur. Kenshin
- Afleveringen
- Personages

Gundam Wing
- Afleveringen

Manga
- Astro Boy
- Akira

MCK
- Verhaal
- Afleveringen
- Personages

FMA
- Fullmetal Alchemist
- Dream Carnival

 

In Voor- en Tegenspoed 1

De episode begint bij Ikki die naar de Wereld Robattle Kampioenschappen, die plaatsvinden in Genève, kijkt. Rolando uit Spanje vecht met zijn koe-type Medabot Redmatador tegen Victor uit Kenya met zijn leeuw-type Warbandit. Het lijkt er op dat het een spannend gevecht gaat worden, wanneer plots Metabee op Ikki's hond de kamer komt binnengereden. Hij heeft een cowboyhoed opgezet zodat hij nog meer lijkt op een stoere cowboy. Zo neemt Metabee de zapper af van Ikki en zet hij een cowboyfilm op. Ikki wilt dit niet omdat hij de Robattle tussen Rolando en Victor wil verderzien, zo ontstaat er een zoveelste ruzie tussen de Medafighter en zijn Medabot. Ze beginnen te vechten, waardoor uiteindelijk de vaas die op de televisie staat valt. De televisie ontploft zo, waardoor zowel Ikki als Metabee geen televisie meer kan kijken.

De volgende dag komt Ikki Erika tegen op weg naar school. Zij heeft voor Ikki de het kampioenschap op videoband opgenomen zodat Ikki zich daarmee kan voorbereiden op het grote Stads Robattle Toernooi, dat vindt immers volgende zondag plaats in de stad. Ikki gaat uiteraard meedoen, en daarvoor gaat hij na school even naar Henry. Die stelt voor dat hij Metabee's lichaam een goede poets- en reparatiebeurt geeft. Ikki zegt daarop dat Metabee nooit gaat toelaten dat hij zijn medaille even uit zijn lichaam haalt, dus geeft Henry zijn tinpad aan Ikki zodat hij daar Metabee's medaille kan stoppen terwijl hij Metabee's lichaam onderhoudt. Hij moet de tinpad uiteraard wel teruggeven na gebruik. Zo neemt Ikki de tinpad mee naar huis en knutselt hij er even mee. Wanneer Ikki op zoek gaat naar Metabee, komt deze juist thuis. Hij merkt zo de tinpad op en denkt dat Ikki een nieuwe Medabot gekocht heeft. Metabee is razend en verlaat Ikki's huis. Wanneer Ikki dit opmerkt, probeert hij het uit te leggen, maar Metabee luistert niet en loopt weg. Hij zegt dat hij wel mee zal doen aan het toernooi, maar zonder Ikki's hulp.

Uiteindelijk wordt het Zondag en begint het Stads Robattle Toernooi. Metabee vecht op zijn ééntje tegen veel Medabots en verslaat ze bijna allemaal. Ook Koji en zijn Sumilidon doet mee en hij verslaat ook elke andere Medafighter. Met Samantha, de leidster van de Screws, gaat het echter minder goed. Haar Peppercat had teveel nieuwe delen gekregen, waardoor ze het Robattle verloor. Het toernooi gaat echter verder, en uiteindelijk komt het tot een finale tussen Koji's Sumilidon en Metabee. Ikki probeert het ondertussen goed te maken met Metabee, maar deze laatste blijft koppig en wilt niet luisteren. Wanneer uiteindelijk de finale


 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.