Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Reviews
- Naruto
- Future Boy Conan
- Fullmetal Alchemist
- Detective Conan

Sailor Moon
- Wat is Sailor Moon?
- Afleveringen
- Personages
- Titelsong

Medabots
- Wat is Medabots?
- Afleveringen
- Personages
- DVD/Video
- Medabots AX

Flint
- Wat is Flint?
- Afleveringen
- Personages
- Technieken

Rur. Kenshin
- Afleveringen
- Personages

Gundam Wing
- Afleveringen

Manga
- Astro Boy
- Akira

MCK
- Verhaal
- Afleveringen
- Personages

FMA
- Fullmetal Alchemist
- Dream Carnival

  

One Piece

Titel: One Piece
Release: 1999
Aantal Afleveringen: 387 en gaat nog door

20 jaar geleden was er man, genaamd Gol D. Roger, die bekend stond onder de naam Pirate King. Hij was de eigenaar van al de rijkdom die de planeet kende. Maar daar kwam een einde aan. Hij werd gevangen genomen door de World Government en werd kort daarna geexecuteerd. Bij zijn executie schreeuwde hij dat zijn rijkdom, One Piece, verborgen ligt aan het einde van de Grand Line. De Grand Line is een beruchte zee in de wereld van One Piece. Sindsdien is er een golf van sterke en minder sterke piraten die allemaal in de voetsporen willen treden van Gol D. Roger, zijn schat willen veroveren en zo de titel van Pirate King op te eisen.

Een van deze jonge knapen is Monkey D. Luffy, een jonge snaak met de krachten van de Gomu Gomu Fruit, die hij verworven heeft door het eten van een devil fruit. Iedere devil fruit geeft een andere kracht. Die waarvan Luffy heeft gegeten heeft zijn lichaam in rubber veranderd, waardoor hij enorm krachtig is geworden. Luffy zijn doel is dus om pirate king te worden en daar laat hij geen gras over groeien. Hij trekt erop uit en heeft al snel een ijzersterke crew. Samen met zijn crew trekt hij naar de Grand Line, waar hij veel sterke vijanden tegen het lijf loopt.

De gevechten die deze ontmoetingen tot gevolg hebben zijn zeer mooi. Ze zijn meer doordacht dan de energieblasts van DragonBall, iedere persoon heeft zijn eigen aanvallen. De ene kan bijvoorbeeld zand manipuleren, terwijl de andere gebouwen sloopt met een zwaard. Verder zijn ze ook zeer emotioneel geladen. Ze beginnen niet zomaar om elke reden te vechten, maar er zit altijd een verhaal achter, wat de gevechten nog epischer maakt.

De beelden zijn dan weer geen enorme troef voor One Piece. Soms is er zelf een dieptepunt waarbij de beelden echt afgrijselijk zijn, maar dit wordt goed gemaakt door het ijzersterke verhaal.

Conclusie:
One Piece is een must see voor iedere anime fan. Het is de ideale combinatie van gevechten, humor en vriendschap. Al gauw zal je worden meegesleept door Luffy en zijn crew. 387 afleveringen lijken veel maar hier ben je in een wip door.

Score: 8,5/10

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.