Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Reviews
- Naruto
- Future Boy Conan
- Fullmetal Alchemist
- Detective Conan

Sailor Moon
- Wat is Sailor Moon?
- Afleveringen
- Personages
- Titelsong

Medabots
- Wat is Medabots?
- Afleveringen
- Personages
- DVD/Video
- Medabots AX

Flint
- Wat is Flint?
- Afleveringen
- Personages
- Technieken

Rur. Kenshin
- Afleveringen
- Personages

Gundam Wing
- Afleveringen

Manga
- Astro Boy
- Akira

MCK
- Verhaal
- Afleveringen
- Personages

FMA
- Fullmetal Alchemist
- Dream Carnival

 

Future Boy Conan

Titel: Future Boy Conan
Gemaakt door: Hayao Miyazaki
Release: 1994 (anime)
Aantal afleveringen: 26

Op 3 juli 2008 werd de hele wereld bedreigd door super-magnetische wapens. Deze wapens vernietigden de hele wereld. De vijf continenten werden compleet van elkaar gescheiden en zonken de zee in. Dat allemaal doordat er een oorlog onstond tussen Mr.Lepka en de rebellen. Mensen hebben geprobeerd te ontsnappen door weg te vliegen in bepaalde vliegapparatuur en te zoeken naar een eiland. Weinig mensen zijn daarin geslaagd. Conans opa is daarin wel geslaagd samen met enkele andere wetenschappers.Zijn opa was namenlijk wetenschapper.

Samen met die wetenschappers moest de opa van Conan dus proberen te overleven. Hij kreeg kinderen en die kinderen kregen ook kinderen en dat werd dus Conan.Conan leefde op Remnant Island. Op een dag spoelde er een meisje aan, genaamd Lana. Al gauw werd deze ontvoerd door een paar mensen uit Industria, een andere eiland die kwaadaardig is. Conan gaat haar natuurlijk achterna en gaat dus op zoek naar Lana en gaat door vele steden o.a. Industria.

Veel dingen worden duidelijk in zijn reis: Lana werd ontvoerd omdat haar opa wist hoe je zonneenergie kon wekken. Mr.Lepka (de leider van Industria) moest Lana`s opa vinden en hem dwingen om hem zonneenergie te leveren.Conan gaat samen met zijn vriend, Jimsy, die hij heeft ontmoet in zijn reis, Dr.Lao (Lana`s opa) en Lana zelf, redden.

Conclusie:


Ik had zo mijn twijfels over deze anime toen ik hem voor het eerst zag. De beelden zijn fantastisch maar Conan komt op het eerste gezicht niet zo interresant over. Maar naarmate je meer gaat kijken, wekt Conan sympathie bij je op, en ga je graag kijken naar deze anime. Ik weet hier niet echt een nadeel op te noemen. Leuke anime met leuke beelden. Een nadeel is dat het verhaal niet zo grappig is.Veel humor zit er niet in, maar je gaat niet gauw aan humor. De actie is namelijk meesterlijk:

  • Beelden: 9,3
  • Personages: 9,5
  • Verhaal: 8,9
  • Totaal: 9,2

Geschreven door Spark

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.