Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Reviews
- Naruto
- Future Boy Conan
- Fullmetal Alchemist
- Detective Conan

Sailor Moon
- Wat is Sailor Moon?
- Afleveringen
- Personages
- Titelsong

Medabots
- Wat is Medabots?
- Afleveringen
- Personages
- DVD/Video
- Medabots AX

Flint
- Wat is Flint?
- Afleveringen
- Personages
- Technieken

Rur. Kenshin
- Afleveringen
- Personages

Gundam Wing
- Afleveringen

Manga
- Astro Boy
- Akira

MCK
- Verhaal
- Afleveringen
- Personages

FMA
- Fullmetal Alchemist
- Dream Carnival

 

Geen Tijd

Het nieuwe avontuur begint mert Jedeite die aan de koningin van het kwaad vertelt dat er een tweede Sailor Strijder verschenen is : Sailor Mercurius. Hij doet ook zijn nieuwe plan om energie van mensen te stelen uit de doeken. Hij zal daardoor de tijd van de mensen gebruiken. Bunny en Ami wandelen op dat moment door het centrum van de stad. Ami vindt het prachtig, ze is hier nog nooit geweest. Vroeger studeerde ze immers heel de tijd. Bunny en Ami gaan zo verschillende winkels binnen en kijken naar de kleedjes, boeken, zonnebrillen,... Uiteindelijk komen ze bij een nieuwe winkel waar gigantisch veel mensen staan. Bunny zegt dat het een horlogewinkel is waar kortingen zijn van 50 tot 70%. Ami en Bunny gaan er meteen naartoe en merken de lage prijzen op. De klokken zijn bovendien fantastisch mooi. Er is zelfs een klok in de vorm van een kat die op Luna lijkt! Bunny wilt de klok kopen, maar ze heeft jammer genoeg geen geld. Zo zal ze nooit op tijd op school komen. Ami troost haar door te zeggen dat zij Bunny morgenvroeg wel op tijd zal komen afhalen om naar school te gaan. Zo gaan de twee vriendinnen naar huis.

Wanneer ze thuis komt, krijgt Bunny een verrassing van haar moeder. Het cadeautje is precies wat ze wilde, de wekker die op Luna lijkt! Bunny's moeder heeft de klok immers gekocht in de nieuwe horlogewinkel. Luna vindt de klok maar niets, ze vindt het zelfs lelijk en vindt dat ze er helemaal niet op lijkt. Maar Bunny luistert niet naar haar en gaat gewoon slapen. De tijd gaat verder, tot het middernacht is. Dan gebeurt er iets mysterieus met de klok van Bunny. Ze begint te gloeien en zendt een straal uit op Bunny. Luna merkt het en krijgt een vermoeden. De volgende morgen belt Ami aan bij Bunny. Ze komt haar immers ophalen. Maar Bunny's moeder zegt dat Bunny al vanmorgen vertrokken is, om 7 uur al! En inderdaad ja, Bunny zit al op school. Samen met enkele andere leerlingen. Ze lijken allemaal erg gehaast, ze hebben blijkbaar een druk programma. Ze vinden het ongehoord dat de andere leerlingen er nog niet zijn en besluiten dan ook te vertrekken. Ze hebben immers betere dingen te doen.

Ami is ondertussen nog steeds op weg naar school. Ze wandelt door de drukke straten en merkt dat iedereen erg gehaast is. Zelfs de winkels zijn al open, terwijl die normaal veel later opengaan. Dan komt Luna aangelopen. Ze heeft Bunny's wekker op haar rug gebonden. Ze zegt tegen Ami dat ze de wekker moet onderzoeken, er is immers iets heel vreemd mee aan de hand. Ami doet wat Luna haar vraagt en zo gaan ze op een bankje zitten. Voor Ami de wekker opendoet, geeft Luna haar nog een speciale mini-computer. Daarmee kan ze speciale berekeningen uitvoeren. Dan breekt Ami de wekker open, waardoor er een vreemde straal uit de wekker gaat. De straal vliegt weg. Ami bekijkt de wekker even en merkt op dat de wekker volledig leeg is. Dit moet wel het werk van de kwade machten zijn. Ze moeten Bunny onmiddelijk waarschuwen.

En inderdaad, de wekker is inderdaad het werk van de kwade machten. De wekkers die in de nieuwe horlogewinkel verkocht worden, bezorgen de mensen immers veel haast, waardoor opwinding ontstaat. Jedeite haalt de energie uit deze opwinding en slaat deze op voor zijn koningin. Luna en Ami zoeken ondertussen nog steeds naar Bunny. Uiteindelijk vinden ze haar toevallig. Luna zegt tegen Bunny dat ze iets moet zeggen, maar Bunny zegt dat ze geen tijd heeft. Ze moet immers nog zoveel doen. Luna onderbreekt haar en zegt dat ze de horlogewinkel moeten binnendringen. Bunny gaat akkoord, maar vindt toch dat ze het snel moet doen. Ze transformeert dan ook meteen naar Sailor Moon. Op aandringen van Bunny transformeert Ami ook naar Sailor Mercurius. Zo gaan ze meteen naar de horlogewinkel toe en dringen ze binnen. Ze wandelen door een donkere gang en uiteindelijk komen ze bij de verkoopster van de horlogewinkel. Die werkt uiteraard voor de kwade machten. Ze neemt haar ware gedaante aan, dat van een monster en opent daarna de toegang tot een speciale klokkenwereld, in een andere dimmensie. Ze gaat er in, en wordt gevolgd door Bunny en Ami. Ze komen zo in een rare wereld terecht. Bunny en Ami kunnen het monster echter niet meer vinden. Ami haalt haar mini-computer boven. Daarmee kan ze deze wereld onderzoeken en misschien het monster vinden. Dan begint Sailor Moon plots te verkleinen, ze wordt bijna een baby! Ami zegt dat ze een stap moet terugzetten, waarna Bunny terug groter wordt. Ami vertelt dat in deze wereld de tijd vooruit en achteruit kan gaan.

Het duurt lang voor de bewerkingen van de mini-computer voltooid zijn, maar uiteindelijk geeft de computer toch aan waar het monster zich bevindt. Ami wijst de weg en zo komen ze inderdaad bij het monster aan. Bunny wilt meteen aanvallen, maar het monster houdt haar tegen. Ze zet de tijd bij Bunny en Ami immers stil waardoor ze niet meer kunnen bewegen. Ze zijn dus radeloos verloren. Maar wat ze niet weten, is dat Tuxedo Mask hen gevolgd is tot in de horlogewinkel. Hij vernietigt de hoofdklok, die alle energie van de mensen opslorpt, waardoor ook het monster haar energie verliest. Ami en Bunny kunnen terug bewegen en vallen dus meteen het monster aan. Uiteindelijk verdwijnt het monster en komen Bunny en Ami terug in de gewone wereld terecht. Luna komt meteen naar hen toe gelopen en juicht van geluk. Sailor Moon en Sailor Mercurius hebben het probleem weer eens opgelost.

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.