Anime Wolken Top
 

De site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

Reviews
- Naruto
- Future Boy Conan
- Fullmetal Alchemist
- Detective Conan

Sailor Moon
- Wat is Sailor Moon?
- Afleveringen
- Personages
- Titelsong

Medabots
- Wat is Medabots?
- Afleveringen
- Personages
- DVD/Video
- Medabots AX

Flint
- Wat is Flint?
- Afleveringen
- Personages
- Technieken

Rur. Kenshin
- Afleveringen
- Personages

Gundam Wing
- Afleveringen

Manga
- Astro Boy
- Akira

MCK
- Verhaal
- Afleveringen
- Personages

FMA
- Fullmetal Alchemist
- Dream Carnival

 

Sailor Moon Personages

Informatie

Bunny Tsukino is een meisje dat 14 jaar oud is. Ze zit in het 2e middelbaar. Ze verjaart op 30 juli, haar sterrenbeeld is dus kreeft. Bunny soms een echt warhoofd en een huilebalk. Op een dag ontmoet ze een rare, sprekende kat, die Luna heet. Die geeft haar een staf, waarmee Bunny kan transformeren in Sailor Moon. Bunny moet zo de kwade machten bestrijden. In het begin is ze daar een beetje bang voor, maar verrassend genoeg lukt het haar nog ook.

Bunny is lid van een gelukkig gezinnetje. Haar vader en haar moeder zijn nog steeds samen. Ze heeft ook nog één broer, Shingo. Daar is ze echter minder goed bevriend mee, ze maken zelfs vaak ruzie. Ook met haar moeder maakt ze wel eens ruzie, vooral als ze weer eens met een slecht punt naar huis komt.

Ami Mizuno is een veertienjarig meisje. Ze zit ook in het tweede middelbaar, net als Bunny. Ze is een echt genie, er zijn zelfs mensen die zeggen dat haar IQ 300 is. Haar favoriete schoolvak is wiskunde, terwijl ze geen enkel ander vak haat. Ze leert Bunny toevallig kennen en al gauw komt ze in de handen van de kwade machten terecht. Bunny bevrijdt haar als Sailor Moon van die kwade machten. Dan merkt Luna op dat Ami speciaal is, ze heeft een bepaalde kracht. Ze geeft haar dan ook een staf waarmee ze kan transformeren naar Sailor Mercury. Samen met Bunny bestrijdt ze zo de kwade machten. Haar techniek is de zeepbellen.
Rei is de derde Sailor Strijdster : Sailor Mars. Haar achternaam is Hino. Ze is 14 jaar oud. Ze is helderziende en werkt in de tempel van haar grootvader. Jedeite komt ook in die tempel werken en zo komt ze in contact met Bunny en komt ze te weten dat ze uitverkoren is om in Sailor Mars te transformeren. Haar techniek is de vuurballen.

 

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.