Anime Wolken Top
 

De Site
- Home
- Oud nieuws
- Bedanklijst
- Anime Forum (tip)

Informatie
- De gemaskerde ...
- DVD's
- Namen
- Scènes
- School
- Samenvattingen
- Shinchan's Familie
- Shinchan's Vriendjes
- Wanneer komt het?
- Wat is Shin-Chan?
- Wie is Shin-Chan

Multimedia
- Bewegende plaatjes
- Filmpjes
- Geluidsfragmenten
- Muziek
- Hoge kwaliteit plaatjes
- Stickers

Interactief
- Kleurplaten
- Online Spellen

Fans
- Fan-Art

 

Wie is Shin-Chan


Shin-Chan (zo noemen zijn vrienden hem maar in het echt heet hij Shinnosuke) is een jongentje die elke dag te zien is op Fox Kids.Shin-Chan Je kent hem misschien wel als 'het lieve jongentje die nooit iemand kwaad zou willen doen, maar dat is absoluut niet waar!

Deze jongen moet je niet als buurjongen hebben of als leerling in de klas Hoewel hij wel erg grappig is en erg 'leuk' taalgebruik gebruikt is het echt een waanzinnige Anime. Dit is 1 van de weinige sites met Shin-Chan.

Shin-Chan is een jongentje van 5 jaar en heeft een groot hoofd met kort haar. Zijn juf heet Dori. Dat is de rivaal van een andere juf genaamd Uma.

Shin-Chan houdt van volwassen vrouwen en doet er alles aan om allemaal grove dingen met haar uit te halen. Shin-Chan heeft ook vrienden. Meer hier over kan je lezen in het informatie deel: Personages.
Shin-Chan is geen makkelijk kind om op te voeden. Zijn moeder heeft daar ook grote problemen mee. Shin-Chan noemt z'n moeder geen 'mam of mama', maar gewoonweg Mitz, soms noemt hij haar ook mamalief.

Shin-Chan heeft ook zijn eigen woorden en eigen dansjes. Woorden zoals: Koeliejoelie of Kannonen. 1 van die dansjes is: De blote konten dans.Shin-Chan's Blootekontendans  Met Shin-Chan kan je te gekke avonturen beleven die je elke dag op Fox Kids kunt zien. Echt een fantastische Anime.

Toch is Shin Chan, ondanks zijn pesterijen, nog steeds een kind dat, net als alle andere kinderen van zijn leeftijd, heeft te maken met jaloezie en angst.

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

Tips
- HQ Plaatjes

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.