Anime Wolken Top
 

De Site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

De Tekenfilm
- The Movie
- De Personages
- Afleveringen lijst
- Priesters
- Millenium Items
- Stemmen

Het Kaartspel
- Forbidden en Limited

Kaart Lijsten
- Yugi Evolution Deck
- Kaiba Evolution Deck
- Legend of BEWD
- Metal Raiders
- Magic Ruler
- Pharaoh's Servent
- Lab. of Nightmare
- Leg. of Darkness
- Phar. Guardian
- Magician's Force
- Dark Crisis
- Invasion of Chaos
- Ancient Sancutary

Gameboy
- The Sacred Cards
- Yu-Gi-Oh! Wtc 2004
- Dark Duel Stories
- Worldwide Edition
- Dungeondice Monsters

Playstation
- Forbidden Memories
- Duelists of the Roses

PC Games
- Kaiba the Revenge
- Yugi the Destiny

Fun
- Maak een eigen Kaart
- Sprites
- MSN6 Avatars

 

De Millenium ItemsIndex:
Millenium-puzzel
Millenium-sleutel
Millenium-oog
Millenium-staf
Millenium-weegschaal
Millenium-ketting
Millenium-ring


de Millenium-puzzel

Kracht: Al het kwaad uit het lichaam van iemand verdrijven. (Beter bekend als de 'mind crush') Zielen terug in hun originele lichaam brengen.
Vroegere eigenaar: Farao Atemu.
Geest: Yami. (De geest van farao Atemu)
Eigenaar: Yugi Motou.
Verhaal: Yugi kreeg deze puzzel van zijn Opa, Solomon Motou. Yugi loste de puzzel op en ontsluierde zijn kracht. Samen met de geest uit de puzzel (Yami) vecht hij tegen het kwaad.

de Millenium-sleutel

Kracht: Met de millennium sleutel kan de bezitter een kijkje nemen in de ziel van een persoon naar keuze. Hij kan ook enige aanpassingen maken in de ziel, waardoor hij de persoon in kwestie in principe volledig in zijn macht kan krijgen.
Vroegere eigenaar: Priest Shada.
Huidige eigenaar: Shadi.
Verhaal: Shadi is de bewaker van de 4 items: ring, oog, sleutel en weegschaal. De andere 2 worden door de famillie Ishtar bewaakt en de puzzel bleef in de grafkamer van de Farao. Shadi moest de items geven aan diegene die ervoor bestemt zijn. Pegasus kreeg het millenium oog, aan de famillie van bakura verkocht hij de ring. De sleutel en weegschaal waren voor hem bestemd.

het Millenium-oog

Kracht: Gedachten lezen en zielen uit lichamen halen en deze vervolgens in een object naar keuze stoppen.
Vroegere eigenaar: Priest Akunadin.
Huidige eigenaar 1: Maximillion Pegasus.
Huidige eigenaar 2: Bakura. (Gebruikt hem niet)
Huidige eigenaar 3: Seto Kaiba. (Gebruikt hem ook niet)
Verhaal: Pegasus kreeg het Millenium oog van Shadi. Hij kreeg het waanidee dat hij zijn verloren geliefde, Cecelia, weer tot leven zou kunnen wekken als hij alle millenium items bij elkaar verzamelde. Daarom organiseerde hij het Duelist Kingdom toernooi. Dit plan mislukte, en Pegasus zag in dat zijn idee waarschijnlijk toch maar een droom was. Uiteindelijk verloor Pegasus zijn oog aan Bakura.

de Millenium-staf

Kracht: Met de Millennium Staf kun je de geest van een ander overnemen, en hem of haar tot jouw slaaf maken. Ook kun je met de staf een schokgolf door iemand heen sturen en de puntige onderkant kan als dolk worden gebruikt.
Vroegere eigenaar: Priest Seth.
Geest: Geen, de Staf is echter nog wel trouw aan zijn eerste eigenaar: De priester Seth.
Huidige eigenaar: Marik Ishtar.
Verhaal: De Ishtar famillie bewaakte de halsketting en de staf, zodat ze niet in verkeerde handen zouden vallen, totdat de rechtmatige eigenaar, de farao, terug zou keren om de items met zich mee te nemen.. De jonge Marik was een van de bewakers van deze items. Toen zijn zus Ishizu hem de buitenwereld liet zien, vertikte hij het om nog langer ondergronds te blijven en de items te bewaken. Hij eigende zich de staf toe, uit de haat voor zijn oneerlijke bestaan en zijn vader, ontstond Yami Marik. Yami Marik vermoorde Marik's vader, toen Marik weer bij zinnen kwam vluchtten hij en Odeon weg uit de tombes.

de Millenium-weegschaal

Kracht: Ge´nspireerd op de weegschaal die zich voor de hemelpoorten bevind uit de Egyptische mythologie. De goedheid van de persoon wordt afgewogen tegen de slechtheid, op deze manier kan de eigenaar oordelen over deze persoon.
Geest: Geen.
Vroegere eigenaar: Priest Karim.
Huidige eigenaar: Shadi.
Verhaal: Shadi gebruikte dit item in de Yu-Gi-Oh! Manga om te oordelen over een slecht man. Deze kwam vanzelfsprekend niet door de test aangezien hij loog tegen Shadi. De man werd vervolgens verorberd door de 'verslinder.'

de Millenium-ketting

Kracht: Kan de toekomst voorspellen en terugblikken op het verleden. Enkel de invloed van een ander Millennium item kan de toekomst die de ketting voorspeld heeft veranderen.
Geest: Geen.
Vroegere eigenaar: Priestess Isis.
Huidige eigenaar 1: Ishizu Ishtar.
Huidige eigenaar 2: Yugi Motou.
Verhaal: De famillie Ishtar bewaakte de halsketting tot de terugkeer van de farao. Ishizu eigende zich de ketting onder voorbehoud toe, aangezien ze haar broer wilde stoppen. Toen haar taak erop zat gaf ze de ketting aan de farao, Yami.

de Millenium-ring

Kracht: De ring kan iemands geest of een deel ervan, plaatsen in een ander object. Verder kun je met de ring de andere items opsporen, zijn wijzers wijzen de richting van items die zich in de buurt bevinden aan.
Geest: Thief Bakura alias Yami Bakura
Vroegere eigenaar 1: Priester Mahado.
Vroegere eigenaar 2: Thief Bakura.
Huidige eigenaar 1: Ryou Bakura.
Huidige eigenaar 2: Marik Ishtar.
Huidige eigenaar 3: Yugi Motou.
Huidige eigenaar 4: Ryou Bakura.
Verhaal: Ryou kreeg de ring van zijn vader. De geest van de ring deelt net zoals de geest uit de puzzel het lichaam van de eigenaar. Maar Yami Bakura oefent in tegenstelling tot Yami Yugi veel meer macht uit over zijn gastlichaam, hij neemt de controle over wanneer hem dat uitkomt en zelfs wanneer Ryou zelf controle heeft over zijn lichaam zijn de invloeden van zijn Yami nog altijd niet helemaal verdwenen. Toch ziet Yami Bakura wel in dat hij Ryou moet beschermen, omdat hij zijn lichaam nodig heeft om te kunnen leven.

Geschreven door EiriYuki

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.