Anime Wolken Top
 

De Site
- Home
- Oud nieuws
- Anime Forum (tip)

De Tekenfilm
- The Movie
- De Personages
- Afleveringen lijst
- Priesters
- Millenium Items
- Stemmen

Het Kaartspel
- Forbidden en Limited

Kaart Lijsten
- Yugi Evolution Deck
- Kaiba Evolution Deck
- Legend of BEWD
- Metal Raiders
- Magic Ruler
- Pharaoh's Servent
- Lab. of Nightmare
- Leg. of Darkness
- Phar. Guardian
- Magician's Force
- Dark Crisis
- Invasion of Chaos
- Ancient Sancutary

Gameboy
- The Sacred Cards
- Yu-Gi-Oh! Wtc 2004
- Dark Duel Stories
- Worldwide Edition
- Dungeondice Monsters

Playstation
- Forbidden Memories
- Duelists of the Roses

PC Games
- Kaiba the Revenge
- Yugi the Destiny

Fun
- Maak een eigen Kaart
- Sprites
- MSN6 Avatars

 

Oud nieuws

Yu-Gi-Oh: shaman king + YGO 1 Max
Shaman king en de heruitgave van Yu-Gi-Oh! 1 zijn uit in het Nederlands van kana. Rep je naar de boekhandel!
Gepost op: donderdag 4 mei 2006 @ 20:58

Yu-Gi-Oh: berichtje van kana Max
De site van kana is geupdate met wat NL-manga nieuws, niet echt nieuws maar als je niet wist waarover de serie gaat is er hier een korte inhoud: http://www.mangakana.com/page.cfm?contentid=1835
Stuur zeker allemaal tekeningen naar kana!
Gepost op: vrijdag 24 maart 2006 @ 13:07

Yu-Gi-Oh: Kana nieuws Max
Kana heeft een offic´eel bericht gegeven. Dit is de belangrijkste informatie:
Hierbij het programma voor de eerste maanden:

MEI 2006:
* Yu-Gi-Oh! Deel 1, 208 blz., verkoopprijs E 5,95
* Shaman King Deel 1, 208 blz., verkoopprijs E 5,95

JUNI 2006:
* Yu-Gi-Oh! Deel 2, 192 blz., verkoopprijs E 5,95
* Shaman King Deel 2, 192 blz., verkoopprijs E 5,95

Kana behoudt de originele leesrichting en vertaald vanuit het Japans naar het Nederlands en het formaat zal ook als alle andere mangaboekjes zijn. Yu-Gi-Oh zal weer vanaf deel 1 beginnen. In juli komt deel 3 van beide manga's maar daarna zal het om tweemaandelijkse publicatie gaan.

Kana laat ook weten dat ze later meer manga's in het Nederlands zullen uitbrengen maar daar willen ze nog niet zoveel over los laten.

verder verwijs ik ook nog naar deze link waar kana een oproep doet voor fan-art: http://www.mangakana.com/page.cfm?contentid=1825

bron: aniway forum, mangaheuvel forum en die hebben het van Kana.
Gepost op: vrijdag 10 maart 2006 @ 22:24

Yu-Gi-Oh: Even voorstellen... Saffier
Loow allemaal,

Na bijna een jaar gaat er weer iets aan Yu-Gi-Oh Wolken gebeuren. Eigenlijk is er al iets verandert, verschillende pagina's zijn aangepast. Het gaat om de pagina's met betrekking tot de anime.

Maar goed, ik ben Saffier. Ik ben de nieuwste medewerkster aan deze site. Het is mijn doel om Yu-Gi-Oh Wolken zo snel mogelijk weer up to date te krijgen. Natuurlijk krijg ik veel hulp van andere mensen.
In de planning:
- Kaart van de week
- Nieuwe boosterlijsten
- Verbeterde priesterpagina
- Informatie over de games verzamelen

Greetzzz Saffier.
Gepost op: maandag 14 maart 2005 @ 15:55

Yu-Gi-Oh: Nieuwe Artikels! Ricoboy

Daar ben ik weer, beloft maakt schuld zeggen ze, en ik had jullie belooft alle personages uit de series af te hebben op dinsdag, en raad eens wat ik vandaag (dinsdag) af heb? Juist, ik heb alle personages uit de serie beschreven. Met ook stukjes verleden erbij. Ook heb ik een artikeltje met alle Engelse stemmen uit de serie. Je kune de artikels vinden aan de linkerkant bij tekenfilm, namelijk:

  • De Personages
  • Stemmen

Groetjes, Ricardo

Gepost op: dinsdag 29 juni 2004 @ 15:42

Yu-Gi-Oh: Update Joeri
Verschillende pagina's zijn aangepast. Veel plezier.
Gepost op: maandag 28 juni 2004 @ 19:07

Yu-Gi-Oh: Sorry Ricoboy

Beste bezoekers van Yu-Gi-Oh! Wolken, zoals jullie vast al gemerkt hebben (of nog niet) is het een beetje rustig de laatste tijd op onze site, maar dat zal binnenkort snel anders worden, want ik ben bezig met heel wat artikeltjes die maandag of dinsdag op de site kunnen verschijnen, of als jullie geluk hebben misschien wel zondag nog. Maar nog even iets anders, ik heb 2 secties verwijderd van de site vanwege de vele e-mails die ik ontving, waaronder ook vele spam-mail. Onze excuses daarvoor, het gaat hier om de volgende 2 secties: Fake Cards, Tips & Trucs. Wil je deze dingen nog steds lezen, ga dan naar het forum, waar je er ook veel over zult vinden.

Groetjes, Ricardo

Gepost op: vrijdag 25 juni 2004 @ 20:51

Yu-Gi-Oh: Updates Ricoboy

Goedemorgen allemaal, ik heb net weer wat updates verricht aan de site, ik heb namelijk The Sacred Cards pagina bij de gameboy games helemaal afgemaakt! Ook heb ik 2 nieuwe pagina's toegevoegd, zoals de Yu-Gi-Oh! The Movie pagina, waarop alles staat wat we tot nu toe weten/hebben. Ook is er een MSN6 Avatars pagina gemaakt, waarop vele leuke avatars staan die je kan gebruiken als je aan het MSN'en bent. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.

Groetjes Ricardo!

Gepost op: zondag 20 juni 2004 @ 10:10

Yu-Gi-Oh: Worldwide Edition Gijs

Hey,

Ik heb de review van Yu-Gi-Oh! Worldwide Edition toegevoegd. Veel plezier ermee. Ik zal binnenkort ook nog wat screenshots toevoegen.

Greetzzz Tim

Gepost op: zaterdag 19 juni 2004 @ 17:42

Yu-Gi-Oh: Nieuwe Booster Packs Ricoboy

Jep, Konami is alweer bezig/klaar met de nieuwste Booster Packs, deze zijn nu alleen nog in Japan verkrijgbaar en zullen zpoedig in Amerika en Nederland verschijnen. Ze worden genoemd: Beginner's Edition 1 Hieruit kunnen we jullie vertellen, dat er dus ook nog een tweede serie aan ziet te komen van de Beginner's Edition Packs. Welke kaarten er precies in zullen zitten is nog niet helemaal bekent, maar mensen denken dat hier verschillende kaarten van alle boosters door elkaar zitten. Als we meer weten lees je het uiteraard op Yu-Gi-Oh! Wolken! Hier trouwens de link naar de Japanse pagina van deze nieuwe packs. http://www.konami.co.jp/th/yu_gi/beginners-edit01/beginners-edit01.html

Groetjes Ricardo

Gepost op: zaterdag 19 juni 2004 @ 07:49

Yu-Gi-Oh: Kaart lijsten Ricoboy

Jaja, ze zijn er, de Kaart lijsten van Yu-Gi-Oh! Hieraan staan tot nu toe alle kaarten uit de desbetreffende boosterpacks, en de nummers die ze hebben in de Yu-Gi-Oh! pakjes. Later zullen we deze kaart lijsten extra gaan uitbreiden, met plaatjes, en meer info. Maar dat komt pas, zoals ik al zei: later. Tot nu toe staan alle boosters aan de linker kant t/m Ancient Sancutary. We hopen dat jullie hier wat aan hebben.

Groetjes Ricardo

Gepost op: vrijdag 18 juni 2004 @ 20:36

Yu-Gi-Oh: Sprites! Ricoboy

Jullie kennen vast wel allemaal de "Sprites" dat zijn de plaatjes die in een game zitten verwerkt. Ik had er vanmiddag een paar gevonden op een Japanse pagina, en nu heb ik ze voor jullie online gezet! Je kunt ze vinden in het nieuwe gedeelte: "Fun" aan de linkerkant, hier staat nu ook voortaan de Fake Cards en Hoe maak je een Kaart gedeeltes op. Veel plezier! Binnenkort krijgen we ook alle kaartenlijsten! Dus: Stay Tuned 4 More!

Groetjes Ricardo

Gepost op: vrijdag 18 juni 2004 @ 18:30

Yu-Gi-Oh: Eerste Cheats: Sacred Cards Gijs
Jep, je leest het goed ik heb net de eerste cheat pagina open gezet, namelijk voor de game: Yu-Gi-Oh! The Sacred Cards voor de gameboy. Je kunt deze cheat pagina vinden bij de game zelf aan delinkerkant, onder Gameboy. Ook is er een klein schoonheidsfoutje opgepoetst bij de games, ik heb namelijk nu alleen nog bij elke game een top-banner erbovenstaan, en dus niet top-banner + naam van het spel. Want de naam staat namelijk ook in de banners. Dit was het dan weer... See ya soon!

,Ricardo
Gepost op: vrijdag 18 juni 2004 @ 17:14

Yu-Gi-Oh: Update Time! Gijs

Daar ben ik weer, ik heb daarnet even wat nieuwe secties toegevoegd, namelijk voor de Gameboy, Playstation, Pc Spellen van Yu-Gi-Oh! Je kunt (bijna) alle spellen al zien aan de linkerkant. Maar juich nog niet te vroeg, want ze staan bijna allemaal leeg op twee na (Wtc 2004 en Sacred Cards) Ook heeft MW een nieuw artikeltje, namelijk die van de Priesters in Yu-Gi-Oh!, je kunt het artikel vinden aan de linkerkant bij Tekenfilm/Priesters.

Have fun!
Reageren? (Forum Members Only)

Gepost op: vrijdag 18 juni 2004 @ 13:13

Yu-Gi-Oh: Hallo :) Gijs

Hallo,

Ik ben MW, jullie nieuwe medewerker.

Ik heb een stukje geschreven over de millenium items en over de forbidden en limited list. Veel plezier.

Gepost op: donderdag 17 juni 2004 @ 16:50

Yu-Gi-Oh: Tips en Trucs! Gijs

Goh, wat zijn we allemaal toch druk bezig op YGOW, je wordt gewoon neergegiooid door de vele updates die we sinds gisteren kregen. En dit zal zo nog wel een tijdje door blijven gaan, dus pas maar op! Mijn laatste update is dus een Tips en Trucs gedeelte die aan de linkerkant staat bij de kaarten afdeling. Dus heb je een goeie tip of truc mail me die dan!

Groetjes Ricardotje

Gepost op: donderdag 17 juni 2004 @ 13:19

Yu-Gi-Oh: Review Gijs

Hey, ik ben hier een nieuwe medewerker. Ik heb al een review toegevoegd. Dit is de review van Yu-Gi-Oh! World Championchip Tournament 2004. Veel plezier ermee.

Greetzzz Tim

Gepost op: donderdag 17 juni 2004 @ 13:11

Yu-Gi-Oh: Nieuwe Artikels Gijs
Jaja, het is nog ochtend, maar ik ben weer eventjes bezig geweest en heb weer 2 dingens afgekregen.Ten eerste is het Fake Cards gedeelte af, hier kun jij je zelfgemaakte kaarten naar me toe sturen, en als je geluk hebt kom hij op de site te staan. En ten tweede hebben we de Afleveringen Lijst voor een groot gedeelte helemaal af, die kun je samen met de Fake Cards gedeelte aan de linkerkant vinden. Have Fun!
Gepost op: donderdag 17 juni 2004 @ 10:46

Yu-Gi-Oh: HOT: Yu-Gi-Oh! The Movie Trailer! Gijs

Jaja, je leest het goed, sinds kort is er een trailer voor de nieuwe en eerste film van Yu-Gi-Oh! genaamd: Yu-Gi-Oh! The Movie. En vanzelfsprekend hebben wij die voor je, maar voordat we de links vrijgeven hebben we eerst een klein info'tje voor je over deze film, want als je naar de bioscoop gaat (voor deze film) krijg je een van de vier nieuwe Yu-Gi-Oh! kaarten die je niet in een booster-pack zult vinden. Of deze actie ook in de Eu komt is nog niet bekend.

Zoals gezegd hebben we dus de trailer voor deze film, hieronder de twee links, de eerste link is voor Quicktime en de tweede link is voor de Real player. Dus zorg ervoor dat je een van deze twee spelers op je pc hebt staan, anders zullen de filmpjes niet werken. Have fun with watching!

-Quicktime trailer (rechtermuisknop > opslaan als...)
-Real trailer

Groetjes Ricardo

Gepost op: woensdag 16 juni 2004 @ 18:12

Yu-Gi-Oh: Maak een eigen Kaart en Yu-Gi-Oh! The Sacred Cards Review Gijs

Beste bezoekers,

Vanaf vandaag zijn de eerste updates verricht aan Yu-Gi-Oh! Wolken, het gaat hier om de volgende artikelen:

-Maak een eigen Kaart
-Yu-Gi-Oh! The Sacred Cards

Je kunt deze artikelen, zoals de meeste al weten, zien aan de linkerkant in het menu. Ze zijn allebei geschreven door mij (Ricardo de Zoete) en binnenkort zullen jullie nog veel meer van mij en de andere schrijvers zien. Tot dan!

Gepost op: woensdag 16 juni 2004 @ 17:33

Yu-Gi-Oh: Yu-Gi-Oh ! Gijs

Welkom bij het nieuwe onderdeel van Anime Wolken over Yu-Gi-Oh !

Yu-Gi-Oh gaat over een oude egyptische legende waarin verteld wordt over millennium items. Degene die alle items bezit is almachtig. Yugi is de hoofdpersoon. Hij bezit de millennium puzzle en moet het daarom vaak opnemen tegen slechteriken die de puzzle van hem af willen nemen. Ondanks alles loopt het toch altijd weer goed af.

Ook is er een enorm populair kaartspel van Yu-Gi-Oh.

We gaan aan het werk aan de site, maar tot dan kun je terecht op ons forum met nog meer Yu-Gi-Oh fans !! Schrijf je in en praat mee over het kaartspel en de serie. Het forum: http://forum.animewolken.nl

Gepost op: vrijdag 26 maart 2004 @ 22:38

 

Anime Wolken
- Anime (Home)
- Pokemon
- Dragonball
- Digimon
- Shin Chan
- Naruto
- Yu-Gi-Oh
- Sailormoon
- Medabots
- Flint
- Rur. Kenshin
- Gundam Wing
- Manga
- Anime Forum (tip)

- Favorieten
- Link naar ons
- Contact

 

Designed by aggron

Steel niets van deze site,
tenzij daar toestemming voor is gegeven.